H «Νέα Ελληνική Συντακτική Εθνοσυνέλευση» χαιρετίζει τα σημερινά συλλαλητήρια που συνεχίσουν τις αρχές της!

Ελληνικές Πόλεις που διοργανώνονται Συλλαλητήρια, 6 Ιουνίου 2018

 

Ο σπόρος που την 7η Μαΐου 2016 έπεσε κατά τις διαδικασίες θεμελίωσης, τόσο της «Νέας Ελληνικής Συντακτικής Εθνοσυνέλευσης», όσο και της «Διαρκούς Εθνοσυνέλευσης Ελληνισμού» (http://www.s120s.gr/wp-content/uploads/2016/05/anakoinosi-nelse-diethel-07052016.pdf & http://www.s120s.gr/?p=2248) και ένα από τα κεντρικά θέματα ενασχόλησης της τελευταίας αφορά την ονοματοδοσία του Σκοπιανού κράτους υλοποιείται μέσα από τις διαδικασίες των Συλλαλητηρίων φέτος, που εκφράζουν την Λαϊκή Κυριαρχία!

Ο εκπρόσωπος της Εθνοσυνέλευσης Δικηγόρος Γ. Λ. Κόκκας, έθεσε πρόσφατα στο τετραήμερο Διεπιστημονικό Συνέδριο το οποίο διεξήχθη στην Θεσσαλονίκη 24-27/5, σχετικά με την αλήθεια για την Μακεδονία, ευθέως το ζήτημα του ότι πέρα από το ίδιο το όνομα θα πρέπει να μην αναχθεί σε κράτος η Πρώην Γιουγκοσλαβική επαρχία με την ίδια αρχική της επωνυμία αλλά όποια τυχόν χρήση σε σύνθετη ονομασία και κατά προτίμηση «Σλαβομακεδονία;» θα πρέπει να αφορά και πάλι μόνο μια επαρχία ενός νέου ομόσπονδου κράτους (μιας νέας «Γιουγκοσλαβίας») που θα λαμβάνει υπόψιν όλους τους τοπικούς πληθυσμούς και κοινότητες των Εθνών που απαρτίζουν τη σημερινή Βαρντάσκα! (https://youtu.be/qUSh-N4ty_c).

Το Συνέδριο αυτό, (το πρόγραμμα του οποίου μπορείτε να δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο : https://odysseyofknowledge.org/data/programma_2.pdf) ουσιαστικά συμπληρώνει με τεκμηριωμένο διεπιστημονικό λόγο τα ίδια ζητούμενα που εκφράζουν όλα τα φετινά Συλλαλητήρια για την Μακεδονία και την αλήθεια που πρέπει να επικρατήσει, ενάντια στις κυβερνητικές υποχωρήσεις !.

Στα πλαίσια αυτά, η Εθνοσυνέλευση με την δικέφαλη («Ν.Ελ.Σ.Ε.» & «Διαρκή Εθνοσυνέλευση Ελληνισμού») μορφή της, καλεί όλους τους ενδιαφερόμενους Έλληνες και Ελληνίδες, εντός και εκτός της πατρίδας (http://www.s120s.gr/?p=2946) να στελεχώσουν τις προσπάθειές της για άλλο Δημοκρατικό Σύνταγμα Περιφερειακής Δημοκρατίας και Ανάπτυξης και διαρκή έκφραση του απόδημου Ελληνισμού.